Maridatge amb David Vila i Ros i Esteve Esteve: una conversa sobre el vi
A través dels contes, uns d’antics i d’altres de moderns, uns de tradicionals i d’altres de collita pròpia, ens endinsarem en el món del vi per veure’n (i si cal beure’n!) el lèxic genuí i un bon feix de curiositats que ens permetin copsar el patrimoni immaterial que representa. Per David Vila i Ros, escriptor, professor i dinamitzador lingüístic. Després de la conferència farem un tast de vi amb el sommelier Esteve Esteve, en el qual tastarem vins del territori.
L’Esteve Esteve, sommelier del restaurant Esteve de Castellbisbal. Amb una trajectòria que inclou experiències al mític restaurant El Bulli i per terres de Cuba i Sud-amèrica, l’Esteve no només posseeix un profund coneixement tècnic sobre el vi, sinó que destaca per una cosa molt més especial: la seva capacitat per connectar el vi amb els sentiments.
Per a l’Esteve, cada ampolla explica una història, cada glop desperta una emoció, i el vi deixa de ser una simple beguda per convertir-se en un vehicle de sensacions. La seva passió el porta a fer del tast una experiència íntima, que va més enllà de l’olfacte i el paladar, arribant a l’ànima. És aquest humanisme i sensibilitat amb els quals apropa el vi a tots nosaltres.
Una visió del vi que, sense cap mena de dubte, us captivarà avui.
SEGUEIX-NOS